“Η διαφήμιση είναι εντελώς περιττή,
εκτός αν θες να πουλήσεις το προϊόν σου„
.

Jef I. Richards

EXI ADVERTISING

ΨΗΦΙΑΚΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το διαδίκτυο είναι σήμερα ο χώρος που γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις από την πλευρά των καταναλωτών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Μια εταιρία έχει πάρα πολλές δυνατότητες προβολής και προώθησης των ειδών της λόγω των τεχνικών δυνατοτήτων του μέσου και και την ευελιξία του κόστους προβολής.

Το γραφείο μας, με εμπειρία περισσότερο από 30 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας, μελετάει της ανάγκες της επιχείρησής σας και προτείνει σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την παρουσία σας στο Internet.
Εργαλεία μας η αισθητική, προϊόν της μακροχρόνιας ενασχόλησης με τη διαφήμιση και η υψηλή τεχνογνωσία, που τροφοδοτείται διαρκώς από τη στενή εμπλοκή με τη σύγχρονη τεχνολογία.


  • Aναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή:
    Ιστοσελίδων (Web Design) – Ψηφιακών Εντύπων – Εταιρικών Video.


  • Δημιουργούμε e-mail campaigns και προωθούμε την εταιρία σας στα Social Media.

  • Ανάλογα τις ανάγκες σας κατασκευάζουμε Ευέλικτες εφαρμογές και προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την παρουσία σας στο διαδίκτυο ώστε αυτή να γίνει ξεχωριστή.

ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ —

ΑΦΙΣΣΕΣ – ΦΥΛΛΑΔΙΑ – ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – FOLDER – ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ – ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ.

Κατασκευάζουμε ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ για περισσότερο από 30 χρόνια και σε αυτή την πορεία μας έχουμε συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελληνικής αγοράς.

Πιστεύουμε στο έντυπο και τις πολλές χρήσεις του και φροντίζουμε να φέρνει τα αποτελέσματα που υπόσχεται.

ΕΝΤΥΠΟ

ΜΑΚΕΤΑ

LOGO

ΕΝΤΥΠΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

OUTDOOR – ΕΚΘΕΣΕΙΣ—

ΤΑΜΠΕΛΕΣ – ΑΦΙΣΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
είναι κάποιες από τις εφαρμογές που αλλάζουν την εικόνα του χώρου σας.


Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα που σας δίνει η φυσική παρουσία της επιχείρησής σας, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.


Ακόμα σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ και υποστηρίζουμε με έντυπο και ψηφιακό υλικό την εκθεσιακή παρουσία σας.

OUTDOOR –
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ  – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ —

Η συσκευασία είναι ο πιο δυναμικός τρόπος προώθησης ενός προϊόντος γιατί «λειτουργεί» στο σημείο πώλησης, τη στιγμή δηλαδή που ο καταναλωτής παίρνει την απόφαση.

Με την ίδια λογική «συσκευασία» χρειάζεται και το σημείο πώλησης, αφού είναι ο χώρος που ο υποψήφιος πελάτης σας θα προχωρήσει η όχι στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ετσι, η σωστή σήμανση και διακόσμηση του χώρου, τα stands και το κατάλληλο προωθητικό υλικό μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μετατρέψουν μια διερευνητική επίσκεψη σε πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ –

BLOG –

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEO

Με το SEO εννοούμε γενικά, όλες εκείνες τις ενέργειες που επιτρέπουν σε μια Ιστοσελίδα να πετύχει καλύτερο σκορ στα οργανικά αποτελέσματα. Είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη εργασία και χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε...

ΠΟΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ;

Μια Ιστοσελίδα οπωσδήποτε χρειάζεται επισκεψιμότητα. Η επισκεψιμότητα αυξάνεται με δύο τρόπους. Διαφήμιση, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε άλλα μέσα SEO Και οι δύο τρόποι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και αντίστοιχα έχουν κόστος. Πολλές φορές μάλιστα μεγάλο,...

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ

Πολλοί επαγγελματίες διαμαρτύρονται γιατί οι διαφημίσεις τους δεν πουλάνε τα προϊόντα τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι οι διαφημίσεις δεν πουλάνε προϊόντα. Ενημερώνουν τον καταναλωτή, κάνουν προτάσεις σε υποψηφίους πελάτες, ανοίγουν κανάλια επικοινωνίας, αλλά δεν...

Διαφημιστικό Γραφείο»Έξι»
Νάξου 30, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ 16674

Τηλ.: 210 9630.429
E-mail: exiadv@otenet.gr

Χρήστος Μαστοράκης
Υπεύθυνος Διαφήμισης
κιν.: 694 853 6628

Αγγελική Μαστοράκη
Δημιουργικό
κιν.: 694 383 3914

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ —

14 + 3 =

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.