ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

WEB DESIGN

————————————

Όλες οι αναζητήσεις καταλήγουν στο διαδικτυο. Μοιραία εκεί βρίσκονται και οι περισσότερες εταιρίες με την ιστοσελίδα τους.
Πολλές από αυτές στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν δημιουργούν site «φορτωμένα» αισθητικά και πολύπλοκα στη δομή τους, με αποτέλεσμα να κουράζουν και κατά συνέπεια να διώχνουν τον επισκέπτη τους.
Η μελέτη των αναγκών μιας εταιρίας και η σωστή σχεδίαση μιας Ιστοσελίδας απαιτεί γνώση και εμπειρία.
Η δημιουργία ποιοτικού υλικού – κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο – χρειάζεται οξυδέρκεια και αισθητική.
Η κατασκευή μιας Ιστοσελίδας είναι προϊόν τεχνικής κατάρτισης και παρακολούθησης όλων των εξελίξεων στο χώρο του webdesign.

plan-act-gr

lygnos.gr

woord.gr

fulakis.com

carve.gr

rigatos.gr

sawdust.gr

logothetismasterwood.gr

epiplopapamarkos.gr

infinitymedical.eu

www.medo.gr

rafa-architects.com

www.dipowood.gr

www.fineline.com.gr

www.remedymed.gr

www.allcom.gr

www.topquality.gr

www.epioni.gr

www.designsphere.gr

www.plusnome.eu

www.zissimatos.gr

www.nolag.gr

www.marxyl.gr

www.trokas.gr

www.alfair.gr

www.nikouwire.com

www.komrosgroup.gr

dagdelenis.com

www.woodletter.gr

www.evr.gr

www.tsomidis.com.gr

polytexno.gr

www.papadimitropoulos.gr

www.atragrouphellas.gr

www.cortis.gr

www.coritop.gr

www.protech-hellas.com

www.skwood.gr

www.aktinidiofarm.gr

Σχεδίαση ιστοσελίδων στη Γλυφάδα

Η σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρίσκεται και η έδρα του γραφείου μας, έχει το πλεονέκτημα ότι μας επιτρέπει να μεγιστοποιούμε την διαδικτυακή προβολή τους.
Αυτό συμβαίνει γιατί αξιοποιούμε τις γνώσεις μας για την τοπική αγορά, τα τοπικά κανάλια επικοινωνίας και την εύκολη πρόσβαση στο χώρο της συνεργαζόμενης εταιρίας.
Ακόμα και στην εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας η φυσική επαφή δεν παύει να έχει πολλά αβαντάζ.

Προώθηση ιστοσελίδων

Η μελέτη των αναγκών μιας εταιρίας και η σωστή σχεδίαση μιας Ιστοσελίδας απαιτεί γνώση και εμπειρία.
Η δημιουργία ποιοτικού υλικού – κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο – χρειάζεται οξυδέρκεια και αισθητική.
Η κατασκευή μιας Ιστοσελίδας είναι προϊόν τεχνικής κατάρτισης και παρακολούθησης όλων των εξελίξεων στο χώρο του webdesign.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

H συνεργασία με μια απομακρυσμένη επιχείρηση δεν αποκλείει την επαφή με τους συνεργάτες μας, κάθε άλλο βέβαια, αλλά σίγουρα υπάρχουν πάντα οι καθυστερήσεις και οι επιβαρύνσεις για τα μεταφορικά.
Η σχεδίαση ενός site είναι περισσσότερο τέχνη, σε αντίθεση με την κατασκευή του που είναι περισσσότερο τεχνική.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιπλέον η συνεργασία με μια εταιρεία που η έδρα της είναι στη Γλυφάδα διευκολύνει και στη δημιουργία περιεχομένου. Οι κειμενογράφοι μας με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους αντλούν πληροφορίες για τα κείμενα από τους αρμόδιους της εταιρίας σας. Οι φωτογράφοι μας, που εμπλέκονται στο project και έχουν σαφή εικόνα για το υλικό που θέλουν να παράγουν, μπορούν να επισκέπτονται όποτε χρειάζεται το χώρο σας και να επιλέγουν προϊόντα για την προβολή τους στην ιστοσελίδα, χωρίς καθυστερήσεις και έξοδα αποστολής.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στο στάδιο της σχεδίασης λοιπόν η φυσική επαφή με τα στελέχη και το χώρο της εταιρίας, επιτρέπει στους συνεργάτες μας να αφουγκραστούν τον παλμό της επιχείρησης και να αποδώσουν καλύτερα τη φιλοσοφία, το όραμα και τους στόχους της.
Παρότι η διαδικτυακή επικοινωνία επιτρέπει την απομακρυσμένη συνεργασία, η φυσική επαφή πολλές φορές είναι αυτή που προωθεί ταχύτερα ένα project και ξεκαθαρίζει άμεσα πολλά από τα θέματα που δημιουργούνται. Ειδικά όταν το αντικείμενο της επιχείρησης είναι τέτοιο που χρειάζονται πολλές διευκρινήσεις τόσο για τη δραστηριότητα όσο και για τα προϊόντα της. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε ανταλλαγή τηλεφωνημάτων, ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τηλεδιασκέψεων με όλες τις καθυστερήσεις που συνεπάγονται.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

‘Ενας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη για τη συνεργασία με μια διαφημιστική εταιρία κοντά στην έδρα σας, όσον αφορά την σχεδίαση και κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είναι ότι η παρουσία στο διαδίκτυο αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο για την επιχείρησή σας. Για το λόγο αυτό χρειάζεται τακτές ανανεώσεις και προσθήκες ώστε το site να είναι πάντα επίκαιρo και να «ανεβαίνει» στις αναζητήσεις της google. Η φυσική γειτνίαση με μια εταιρία κάνει την όλη διαδικασία πιο άμεση.
Σε κάθε περίπτωση οι σημερινές δυνατότητες επικοινωνίας έχουν μειώσει σημαντικά τις αποστάσεις, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το πλεονέκτημα της φυσικής επαφής και των όσον θετικών προκύπτουν από αυτή.
Το γραφείο μας αναλαμβάνοντας τη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων στη Γλυφάδα, έχει εντοπίσει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και φροντίζει να τα μεταφέρει στην επικοινωνία του πελάτη μας με τα καλύτερα αποτελέσματα και για τα δυο μέρη.